Merk info

After Sales

FIXLOGIC

Orfac heeft de after sales van de merken die ze vertegenwoordigd ondergebracht bij Fixlogic. Een professioneel reparatiebedrijf dat snel en betrouwbaar omgaat met horloge en sieraden reparaties.

FIXLOGIC

Partner

BOLD LABELS

Orfac en Bold Labels werken op een unieke manier samen, omdat we beiden geloven in elkaars kwaliteiten en dat deze gezamenlijk een optimaal resultaat voor onze klanten geven.

BOLD LABELS

Een merk van ons verkopen?

EXTRA MERK INFORMATIE

Als u interesse in een merk van ons heeft of wilt weten onder welke voorwaarden u ermee kunt werken? Neem dan gerust contact met ons op. Wij kunnen u dan specifiek informeren over al uw vragen.

MERK INFORMATIE

Orfac merken informatie

Orfac

Postbus 3, 8433 ZS

Haulerwijk

+31 (0)50 211 07 11

info@orfac.nl

 

®ORIGINAL FINE ART COLLECTIONS B.V.

BLIJF UP TO DATE..

Wij houden onze klanten en geïnteresseerde retail bedrijven regelmatig op de hoogte van alle ontwikkelingen van onze merken. Als je op de hoogte wilt blijven schrijf je dan hier in

NIEUWSBRIEF

PRIVACY

Over

Orfac gelooft in samenwerken op alle mogelijke manieren. Samen met Bold Labels hebben we de afgelopen jaren een succesvol portfolio opgebouwd. De zorgvuldig gekozen merken sluiten stuk voor stuk aan bij de hedendaagse behoefte van de consument.

 

Samen volgen we de zeer snel opkomende trends om daar vervolgens een top merk bij te zoeken. Een voorwaarde voor succes is dat het merk via social media de consument naar de winkels brengt.

In dit magazine informeren we retailers over onze merken en waarom ze uitblinken in hun categorie.

 

Orfac is een sales- en marketing bedrijf dat intensieve relaties aangaat met retailers om zo gezamenlijk adequaat op de snel veranderende marktomstandigheden in te spelen.

 

Bold Labels is een distributeur van modische horloge- en sieradenmerken. Bold Labels werkt met toonaangevende warenhuizen, concept & design stores, juweliers en e-tailers.

 

 

 

 

Onze visie is om samen te ondernemen, een win-win situatie te creëren en tegelijk goede service te verlenen. Naast het aanbieden van producten die bij deze tijd passen, letten wij altijd op een goede prijs -kwaliteitverhouding! Wij staan open voor uw behoeftes en willen hier graag op inspelen.

 

Als onze visie en uw behoeftes op elkaar aansluiten kan er een zeer vruchtbare relatie ontstaan, waar wij als team erg naar uit kijken!

 

Deze website bevat informatie voor bestaande en potentiële dealers.

 

We dagen elke retailer, die horloges, sieraden en/of concepten verkoopt, uit om met ons in gesprek te gaan. Graag vertellen wij wat onze visie op samenwerken is en welke voordelen dat oplevert. Zodat we samen succesvol zijn.

 

 

 

 

 

ORFAC

Home

INFO

SHOP

CONTACT