Het Verhaal

Olivia Burton is de mode-horloge merk opgericht door ex-mode-inkopers Lesa Bennett en Jemma Fennings die lanceerde het label in 2012. Na de ontmoeting op hun eerste dag van de London College of Fashion, de beste vrienden opgericht Olivia Burton na het spotten van een gat in de markt naar betaalbare, stijlvolle en mode-led horloges. Barsten vol met persoonlijkheid, vrouwelijkheid en tijdloze charme,

 

Olivia Burton creëert liefdevol elk uurwerk met een nauwgezette aandacht voor detail. Mengen vintage inspiraties en fashion forward trends, elk stijlvol horloge vitrines van het merk kenmerkende stijl.

Vernoemd naar oudtante Lesa's die een constante bron van inspiratie en steun voor de jonge ondernemers was, het merk lanceerde zijn eerste collectie met prestigieuze leverancier Harvey Nichols en hadden een ongelooflijke reactie met het onmiddellijke sell outs op vele stijlen.

 

Het label lanceert nieuwe collecties van directionele stijlen om de twee maanden, zodat Olivia Burton om te kunnen reageren op seizoensgebonden trends en bieden klanten constant nieuwe fris en spannend bereiken. De collecties zijn ontworpen met regelmatige updates outfit in het achterhoofd en bieden klanten de kans om hun eigen horloge kasten te creëren.

®ORIGINAL FINE ART COLLECTIONS BV