Het Verhaal

Out Of Order horloges – Damaged in Italy

 

Out Of Order, damaged? Ja dat leest u goed! De naam en de slogan van dit merk zijn natuurlijk erg opvallend. Zijn deze horloges dan kapot? Dat zeker niet, deze horloges zijn 100% in orde en functioneren perfect. De unieke horloges hebben de naam te danken aan hun super stoere ‘kapotte’ uiterlijk. Nieuwsgierig geworden naar deze bijzondere horloges? Lees dan snel verder!

 

Een merk geboren

En daar is Out Of Order! Een horlogemerk waarmee ik mijn spijkerbroek en trui een finishing touch geef in deze look. Deze horloges worden ‘oud’ geboren.

 

Out Of Order horloges – Het proces

Hoe worden die horloges dan precies gemaakt? Het horloge moet natuurlijk beschadigd raken, maar binnenin mag er niks kapot gaan. De kwaliteit van het mechanisme moet 100% blijven functioneren. De horloges ondergaan een uniek verouderingsproces. Na dit proces wordt elk model met de hand door Italiaanse vakmensen beschadigd. Dit vergt grote precisie en concentratie. Uiteindelijk ontstaat er een bijzonder horloge. Elk horloge is dus uniek. Ik vind dat dit wel erg speciaal is aan Out Of Order. Met deze horloges kunt u uzelf onderscheiden van de massa. Én aan elk horloge is persoonlijke aandacht besteed. Om de beroemde quote van IKEA maar te gebruiken: ‘Aandacht maakt alles mooier’.

 

®ORIGINAL FINE ART COLLECTIONS BV